Address
Via Poggioraso, 88,
Sestola (MO) 41029
Follow us on Social
RESTAURANT HOURS
Lunch:
12:00 - 14:00
Dinner:
19:00 - 22:00

Menu

Menu

Al Poggio
Appetizers
  • Caciotta e Speck al Forno
  • Speck e Pere in Fonduta d’Alpeggio
  • Cubi di Crema Dorati con Polvere di Zucchero
  • Sufflè di Parmigiano Reggiano con Riduzione di Aceto Balsamico
First Dishes
  • Tortelloni Balanzone con Polvere di Pistacchio e Spuma di Burro
  • Tortellini in Brodo di Cappone
  • Gnocchi di Patate con Salsa e Scagli di Tartufo
  • Tagliatelle ai Funghi Porcini
  • Maccheroni al Torchio con Stracotto di Agnello e Spugnole
  • Paccheri di Gragnano con Pomodorini Pachino, Salsiccia e Cuori di Carciofo
Second Courses
  • Costine di Agnello alla Griglia
  • Tagliata di Manzo (Rosmarino, Porcini)
  • Spezzatino di Capretto con Polenta Croccante
  • Filetti di Manzo (Griglia, Pepe Verde, Aceto Balsamico di Modena, Funghi Porcini)
  • Lombo di Maialino in Camicia di Pancetta Ripieno
  • Straccetti di Manzo con Foglie di Rucola e Scaglie di Parmigiano Reggiano
Side Dishes
  • Patate Arrosto
  • Cuore di Patate Dorate
  • Funghi Porcini Dorati e Croccanti
  • Verdura al Vapore

Assorted house desserts every day

* In the absence of fresh product, we advise customers that some products may be frozen or come from freezing using a blast chiller.
* Our guests can contact the dining room staff for information on the allergens contained in our dishes.

* Many of our dishes are also GLUTEN-free

INFO & RESERVATIONS