Address
Via Poggioraso, 88,
Sestola (MO) 41029
Follow us on Social
RESTAURANT HOURS
Lunch:
12:00 - 14:00
Dinner:
19:00 - 22:00

Menu

Menu

Al Poggio
Appetizers
  • Caciotta e Speck al Forno
  • Speck e Pere in Fonduta d’Alpeggio
  • Tagliata di Agrumi e Finocchi
  • Sufflè di Parmigiano Reggiano con Riduzione di Aceto Balsamico
First Dishes
  • Cappelli del Cardinale con Raguttino d’Anatra e Tartufo
  • Tortellini in Brodo di Cappone
  • Tortelloni Balanzone
  • Gnocchi di Patate in Salsa di Tartufo
  • Spaghettoni di Semola al Torchio con Cacio e Pepe
  • Paccheri di Gragnano con Pomodorini Pachino, Salsiccia e Cuori di Carciofo
Second Courses
  • Costine di Agnello alla Griglia
  • Tagliata di Manzo (Rosmarino, Porcini o Tartufo)
  • Guancia di Vitello con Polenta
  • Filetti di Manzo (Griglia, Pepe Verde, Aceto Balsamico di Modena, Funghi Porcini)
  • Cotechino all’ Aroma di Aceto Balsamico di Modena
  • Straccetti di Manzo con Radicchio Rosso e Aceto Balsamico
  • Rollè di Coniglio Farcito

Side Dishes

  • Patate Arrosto    

  • Cuori di Carciofo Dorati   

  • Funghi Porcini Dorati e Croccanti    

  • Verdura al Vapore, Purè di Patate   

  • Boulle d’Insalata, Cavolo Cappuccio, Mele e Noci   

Assorted house desserts every day

* In the absence of fresh product, we advise customers that some products may be frozen or come from freezing using a blast chiller.
* Our guests can contact the dining room staff for information on the allergens contained in our dishes.

* Many of our dishes are also GLUTEN-free

INFO & RESERVATIONS